Profile

Join date: May 30, 2022

About

DETTE SKAL CASPER RUUD FOKUSERE PÅ MOT HUBERT HURKACZ: – MÅ NØYTRALISERES

Den norske tennisstjernen har aldri møtt polske Hubert Hurkacz i en kamp. Mandag er det klart for det første møtet mellom de to.


🅻🅸🆅🅴►► Casper Ruud - Hubert Hurkacz


🅶🅾 🅻🅸🆅🅴►► Casper Ruud - Hubert Hurkacz


Mandag skal Norges store tennisstjerne Casper Ruud ut i fjerde runde mot Hubert Hurkacz. Discovery har snakket med nordmannen i forkant, som brukte søndagen på hvile og trening.

Ruud har aldri møtt Hurkacz i kamp tidligere. Bortsett fra et par treningsøkter, har de ikke hatt mye med hverandre å gjøre. Det kan være problematisk, ifølge han selv.


Det er litt utfordrende å møte en spiller man ikke har spilt mot før. Vi har aldri spilt mot hverandre i kamp, så det blir et morsomt første møte. For min del er dette en av de største kampene i min karriere. Det blir en spennende kamp, sier Ruud til Discovery.

Han har en ekstremt bra serv, jeg må nøytralisere den så godt som mulig. Jeg må prøve å få spillet til grunnlinjen. Han har åpenbart spilt bra her, og har ikke blitt brutt enda. Han har noen bra resultater, sier Ruud.


e Casper Ruud mot Hubert Hurkacz fra cirka klokken 13.00 på discovery+ og Eurosport.no mandag

Om Ruud skulle gå seirende ut, så er det kvartfinale på menyen. Det har vært et mål i lang tid.


En kamp til. Selvfølgelig blir det et stort mål. Jeg har hatt et mål om å nå en kvartfinale i Grand Slam. Jeg skal prøve å få en bra start, og håper at jeg er i kvartfinalen om 24 timer. Om jeg ikke klarer det så har jeg hvert fall gitt det et ærlig forsøk, sier Ruud.

Ruud spilte kamp mot italienske Sonego søndag. Etter kampen har det meste handlet om å hvile kroppen.

Jeg har nytt seieren, det ble en sen match. I dag har jeg brukt dagen på en liten treningsøkt, pleie kroppen og gjøre meg klar til morgendagen. Det tar litt tid å restituere.

Nordmannen måtte ha fem sett for å vinne mot Sonego. Etter kampen var han full av adrenalin.

Det var ikke bare å komme hjem og sovne, for det ble mye adrenalin. Jeg ble oppe et par timer ekstra når jeg kom på hotellet.


Denne kjempen kan stoppe Ruud før kvartfinalen

PARIS (VG) Casper Ruud (23) møter mannen med verdens åttende raskeste serve mandag.

Polske Hubert Hurkacz (25) slår serven i nesten 250 kilometer i timen. Han er den eneste mannen som ikke har tapt et servegame i French Open i år.


Ettermiddagskamp for Ruud mandag

Casper Ruud spiller sin 4.-rundekamp mot Hubert Hurkacz i Roland-Garros mandag ettermiddag.


De to spiller annen kamp på Suzanne Lenglen-banen. Åpningskampen der, mellom Darja Kasatkina og Camila Giorgi, starter klokken 11.

Ruud er i 4. runde i Grand Slam-turneringen i Paris for første gang. Nordmannen er 8.-seedet i turneringen, mens polakken Hurkacz er 12.-seedet.

Lørdag avanserte Ruud fra 3. runde i en femsetter mot italieneren Lorenzo Sonego.


Casper Ruud endelig videre til fjerde runde i Roland-Garros – reiste seg etter kollaps

Casper Ruud måtte slite for seieren mot italienske Lorenzo Sonego i tredje runde av Roland-Garros lørdag. Nordmannen måtte ha fem sett for å vinne kampen.


Det ble en maktanstrengelse, men endelig klarte Ruud å ta seg videre fra tredje runde. Spørsmålet er hvor mye en tung femsetter kostet og hvor mye krefter Ruud har igjen.

Sonego, som er rangert som nummer 35 i verden, gjorde livet surt for Ruud på rødgrusen i Paris.


For etter en god start og seier i åpningssettet for nordmannen, herjet Sonego til tider med Norges store tennishåp. Italieneren utlignet etter tie break i det andre settet og var knusende overlegen i det tredje. Så kviknet Ruud til igjen og vendte til seier.

En utrolig bra følelse og litt lettelse. Det så litt mørkt ut der en liten periode. Jeg kom litt for mye bakpå, men heldigvis er det fem sett, som redder meg, sa Ruud etter kampen i et intervju sendt på Eurosport.

^^ Casper Ruud - Hubert Hurkacz live stream 30. maj 2022

More actions