Profile

Join date: May 26, 2022

About

TV-gids: hier kijk je donderdagavond naar het play-offduel tussen Vitesse en AZ, Vitesse - AZ live op tv finale play-offs Europees voetbal🦋🔴LIVE OP TV🔴📺🥊👉 Vitesse - AZ live op tv🦋🔴LIVE OP TV🔴📺🥊👉 Vitesse - AZ live op tvOp donderdag 26 mei spelen Vitesse en AZ tegen elkaar in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Zij spelen de heenwedstrijd in het GelreDome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.


Vitesse De Arnhemmers wonnen over twee wedstrijden van FC Utrecht: nadat ze uit verloren met 1-3, wisten ze dat thuis om te draaien. Krijgen de mannen uit Arnhem een herkansing in de Conference League, nadat ze dit jaar van winnaar AS Roma verloren?


AZ Alkmaar De Alkmaarders wisten in de halve finale te winnen van sc Heerenveen. Ook AZ kwam in Friesland op achterstand (2-3), maar ze draaiden het om in eigen huis. Ook de Alkmaarders kunnen een herkansing krijgen in de Conference League.


De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Journaal is vanaf 23.50 uur een uitgebreide samenvatting te zien.


Vitesse en AZ vechten om het laatste Europese ticket. Donderdagavond staan beide ploegen in het GelreDome tegenover elkaar voor het heenduel in de finale van de play-offs. Dat duel is uiteraard live te volgen op televisie en hieronder lees je waar.


Het is niet zomaar een Europees ticket, nee eentje voor de voorrondes van de Conference League. Er werd ooit nog wat lacherig gedaan over die competitie, maar na de finaleplek van Feyenoord beseft half Nederland hoe belangrijk dat toernooi is.


Op welke zender komt Vitesse - AZ?


Goed nieuws, deze wedstrijd is gewoon op het hoofdkanaal van ESPN te zien. Deze zender is vrijwel voor iedereen gratis te ontvangen, zo ook voor Ziggo-gebruikers. Zij moeten zappen naar kanaal 421. KPN-leden zitten goed op kanaal 14 of 221.


Hoe laat spelen Vitesse en AZ?


Om 20.00 uur wordt er afgetrapt voor de wedstrijd tussen Vitesse en AZ. Een half uur eerder begint de voorbeschouwing al op ESPN.


Vitesse en AZ gaan onderling uitmaken wie het laatste Europese ticket bemachtigt. Weliswaar is het ‘slechts’ om een plekje in de tweede voorronde van de Conference League, maar na zo’n lang seizoen met lege handen staan, wil geen van beiden. TOTO Extra blikt vooruit op de heenwedstrijd in Arnhem.


Vitesse en AZ hebben tijdens deze play-offs laten zien over een hoop veerkracht te beschikken. De Alkmaarders gaven in de heenwedstrijd tegen sc Heerenveen een 0-2 voorsprong uit handen (3-2 voor de Friezen). Dankzij een 2-0 overwinning in eigen huis lukte het AZ toch door te stoten naar de finale. Vitesse moest zelfs terugkomen van twee goals achterstand nadat het bij FC Utrecht een 3-1 nederlaag incasseerde.


Via een verlenging in de GelreDome dwong de formatie van Thomas Letsch ook een plekje in de eindstrijd af. Het moge duidelijk zijn dat beide teams weinig moeite hebben met scoren, maar ook de nodige tegentreffers krijgen. Onze voorspelling is dat het zomaar een doelpuntrijk duel kan worden.


Waar kun je Vitesse – AZ zien op tv?

De play-off wedstrijd tussen Vitesse en AZ is donderdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.fgjh

[[#LIVE^TV-Gids]]AZ - Vitesse live op tv Finale on 26 may 2022

More actions